Posts

Showing posts from May, 2013

Pengalaman kerja dari rumah - kerja dari Jobdirumah.com

Image
Selamat pagi semua!

Hari ini saya nak kongsikan sedikit pengalaman buat kerja dari Jobdirumah.



Salah satu kerja yang boleh saya buat adalah dengan menyiapkan kerja mikro yang diberikan oleh advertiser-advertiser saya. Ada 3 kerja yang saya dapat. (Untuk dapat kerja ini, anda kena daftar beberapa program yang akan diberitahu oleh pihak Jobdirumah)

Kerja-kerja tersebut adalah..

review sebuah blog.klik butang like dan G+ pada satu blog yang lain.meletakkan link di blog. 
Itu sahaja.

Dan jumlah semua kerja yang saya dapat..

10 dollar untuk review sebuah blog0.50 dollar untuk kerja klik-klik ni..5 dollar untuk letak link di blog.
Jumlah $15.50 dollar. Kerja untuk satu malam!

Hehe..

Walaupun macam tak banyak aje. Tapi bila darab dengan 3, boleh dapat dekat 45 ringgit tu.

Ha..macam mana nak dapat semua ni?

Semuanya ada diceritakan dalam Panduan Jobdirumah yang HANYA akan diberikan selepas anda sertai mereka.

Berminat? Boleh daftar laju-laju kat sini - Daftar JOBDIRUMAH

Camana nak buat duit online dengan Jobdirumah?

Hah..

Camana nak buat duit online dengan Jobdirumah?

Mesti ramai yang tertanya-tanya, macam mana tue yek?

Saya baru aje dapat beberapa kali.

Itupun punya la susah kerja yang disuruh buat tu. Kalau yang kena like-like tuuu, senanglah sikit. Leh upah orang lain, tolak kos upah..masih ada untung lagi sikit. Tapi kalau kerja kena taip data entry yang kekadang ambil masa berhari-hari nak siapkan tu..memang lenguh gak la.

Tapi kalau siap kerja data entry tu..memang lumayan beb kerjanya.

Sayangnya, masa awal-awal dulu..tak ingat nak ambil gambar.

Jadi, tak dapat la nak kongsi pengalaman buat kerja Jobdirumah ni. Lain kali, kalau sempat ambil gambar, saya tunjukkan.

Sebenarnya banyak kerja yang kita bid kat Jobdirumah tu yang senang nak buat. Cuma kita aje yang malas.

Betul tak?

Oklah, nak tidur kejap. Siapa berminat nak buat duit dengan Jobdirumah.

Boleh daftar disini. -->> JOBDIRUMAH