Posts

Showing posts from June, 2015

Cara KETIGA buat duit dengan Jobdirumah

Image
Okeh.

Saya dah banyak kali cerita DUA cara untuk buat duit dengan Jobdirumah ni.

Saya kena cerita bab ini sebab ada yang rasa macam susah nak buat duit dengan DUA cara yang saya beritahu itu.

Cara yang ketiga ini, sebenarnya tidak lari dengan cara yang pertama itu.

Cara pertama

Kita kena buat job yang diberikan oleh client kita. Client itu datangnya dari database yang diberikan oleh pihak Jobdirumah. Pernah nampak kan iklan yang pihak Jobdirumah berikan dalam email dan di dashboard Jobdirumah itu, kan?

Ada job menaip, ada job kena buat software, ada job kena isi borang, ada job kena kemaskini database yang beribu banyaknya, ada yang kena tukar data dari word ke excel dan macam-macam lagi.

Dan jangan tak tahu, ada juga segelintir dari mereka adalah orang Malaysia.

Disinilah saya kenal beberapa client.

Dan cara ketiga itu bermula dari sini.

Mereka selalu hubungi saya untuk buat kerja baru. Maksudnya, mereka percaya saya untuk buat lagi atau berikan saya kerja baru kepada saya.

Contohnya:

Income terbaru dari program Jobdirumah 2015

Image
Ya.

Selepas website baru Jobdirumah.net telah beroperasi 2 bulan yang lepas, saya rasa ramai yang perasan bahawa website kali ini lebih mesra pengguna. Dan penjelasan tentang cara buat duit secara online dari rumah lebih mudah difahami dengan lebih jelas dan terperinci.

Malah, ada video tutorial yang ajar dan beritahu tentang website-website yang menjadi lubuk buat duit dari rumah. Website-website inilah yang anda kena tahu agar anda boleh buat duit dengan lebih rakus lagi selepas ini.

Nak tahu website apa?

Kena daftar dulu, baru tahu. Boleh daftar disini --> Daftar Jobdirumah

Kalau tak nak tahu, tak apa. Search aje di google. In-sha Allah, anda akan jumpa juga. Cuma tepat tak tepat sahajalah. Hehe..

Ini pula income terbaru dari program affiliate Jobdirumah 2015

Salah satu cara untuk buat duit dari Jobdirumah adalah melalui program affiliate. Dan Jobdirumah juga ada program affiliate sendiri. Jadi, kepada mereka yang sudah mendaftar dengan Jobdirumah, anda juga boleh mempromosikan …