Posts

Showing posts from August, 2013

Jobdirumah bukan penipu besar. Faham?

Berapa kali agaknya nak beritahu?

Jobdirumah ni bukan penipu besar. Bukan penipu..

...

....


Tapi sesetengah orang mungkin tak faham. Itu tak dapat dipersoalkan since menda yang melibatkan duit ni akan menjadi satu soalan yang tidak ada kesudahannya.

Jadi, fikir baik-baik.

Dah sedia..barulah cuba program Jobdirumah ni yek.


Bukti bayaran komisen selepas buat kerja dari Jobdirumah

Image
Ini antara job terbaru yang saya dapat.

Tempias dari program Jobdirumah. Selalunya saya akan dapat job berbentuk review dan advertorial. Mereka beri saya website atau produk untuk diulas atau direview. Bayarannya dalam jumlah tertentu.
Kali ini, saya dapat dari advertiser yang berasal dari Malaysia. Negeri mana, itu saya tak tanyalah pulak, kan?
Jobdirumah ni berbaloi tak? 
Saya beli panduan dari Jobdirumah dengan harga RM50..dan hari ini saya dapat RM50?? Belum campur job-job dari Jobdirumah yang dulu-dulu punya. Rasanya dah beribu saya dapat. Alhamdulillah, siapa nak bagi, kan?
Jadi, jawapan saya. Ya, sangat berbaloi-baloi!


Jadi, kalau anda berminat nak dapat duit macam saya dapat ni, bolehlah cuba dapatkan panduan buat duit dari Jobdirumah. Anda takkan menyesal dan saya yakin anda juga boleh lakukannya jika anda baca panduan tersebut. 
Apa yang penting, tindakan. 
Anda mahu tunggu sahaja, atau anda mahu buat kerja dan dapat duit banyak-banyak selepas itu? 
Daftar sekarang --> Job…

Bayaran komisen terbaru dari Jobdirumah. Yahoooo!

Image
Yehh! Saya dapat lagi bayaran dari Jobdirumah. Tak sia-sia saya daftar dengan program Jobdirumah ni dulu. Tak sangka, sejak saya sertai program ini dari awal tahun dulu..sehinggalah hari ini, saya dah dapat berpuluh-puluh bayaran dari Jobdirumah. Itu belum campur job-job luar yang saya dapat. 
Alhamdulillahh..
Tak dapat banyak, dapat sikit pun jadilahhhh. 

Ada yang masih gagal dapat buat duit dengan Jobdirumah?
Tak apa. 
Dapatkan dulu Panduan Buat Duit dengan Jobdirumah disini -->> Panduan Jobdirumah
Baca, fahamkan dan ambil tindakan.
Anda kena rajin bid dan cari job. Itu mesti. Kerja yang anda dapat nanti, mungkin ada yang susah dan ada yang senang. Jadi, anda kena tingkatkan juga skill anda agar anda boleh buat macam-macam pekerjaan yang ditawarkan. Takkanlah nak buat kerja-kerja yang senang aje kan?
Mereka bayar mahal. Jadi, kita juga mesti berikan kerja yang sewajarnya kepada mereka. Mana tahu, mereka akan hubungi anda sekali lagi untuk tawarkan job yang baru?? Siapa tahu, …

Duit raya RM1000++ dari Jobdirumah.

Image
Ya. Tinggal beberapa hari lagi sahaja kita akan menyambut Hari Raya pada tahun ini.

Siapa yang berjaya berpuasa penuh setakat ini, saya ucapkan tahniah kerana ia memang sukar untuk melakukannya. Bulan puasa ini penuh dengan dugaan dan cabaran yang pastinya akan menguji setiap insan yang beragama Islam.

Saya harap, anda semua akan berjaya menempuhi bulan ini.



Alhamdulillah..

Sedikit demi sedikit saya berjaya buat duit dengan baiknya dari program Jobdirumah. Dalam bulan ini sahaja saya perolehi lebih dari RM1000++ lebih selepas mengaplikasikan beberapa ilmu yang saya dapat selepas membaca panduan yang pihak Jobdirumah berikan.

Nasihat saya, baca dan fahamkan betul-betul panduan tu. Jangan pandang rendah. Dan jika anda tidak faham, boleh tanya saya diruang komen ini. Jika saya boleh jawab, saya akan jawab. Jika saya tak tahu, saya kata tak tahu la. Hehe..

Jadi, janganlah lepas ni anda asyik kata Jobdirumah Penipu, Jobdirumah tipu orang dan macam-macam lagi. Walhal, anda sebenarnya yang t…