JOBDIRUMAH bantu saya bayar hutang-hutang saya.

Ya.

Nampak macam "cliche" sikit.

Betul ke program Jobdirumah ni?

Tak menipu ke Jobdirumah ni?

Ramai ke yang dah berjaya buat duit dengan Jobdirumah setakat ni?

betul ke Jobdirumah penipu?
Jawapan saya.

--> Ya.

Program JOBDIRUMAH ini sangat membantu saya.


Program ini tidak menipu saya.

Ramai yang dah berjaya buat duit dengan Jobdirumah.

Dan dah bantu saya lebih dari 3-4 tahun lamanya.

Sehingga hutang kereta, hutang rumah dan hutang kereta bini saya dah banyak kurang. Tak adalah ngeri sangat bila nak tengok baki hutang tiap-tiap bulan sekarang.

Tak kiralah sama ada mereka buat duit dengan menyiapkan job-job yang ditawarkan atau mempromosikan produk jobdirumah ini.

Saya ada strategi saya.

Saya ada cara saya..

untuk dapatkan hasil yang lumayan selepas saya membaca Panduan Jobdirumah yang saya beli dulu.

Sehingga hari ini, usahanya sangat membuahkan hasil.

Oleh sebab saya lebih banyak memilih job-job teknikal seperti menulis review, saya cenderung cari job review. Ada banyak job sebegini di ruang internet ini. Ramai orang memerlukan tulisan review yang saya tulis.

Alhamdulillah, saya sudah ada client tetap setiap bulan yang mahu saya tulis artikel atau review untuk mereka.

Untuk macam-macam produk.

Syukurlah jugak.

Walaupun tak banyak, tapi dapat RM200 ke RM500 sebulan dari program ini dah boleh buat saya tersenyum puas.

Tak kiralah bangla yang berjuta itu datang atau tidak, kita tetap kena bantu diri sendiri untuk tambah pendapatan.

Siapa lagi yang mahu ubah atau bantu keluarga kita sendiri?

Dah ada anak ni, kenalah usaha lebih sikit.

Bukan untuk sesiapa.

Untuk kita dan keluarga kita juga.

Berminat untuk buat duit dengan Jobdirumah?

Daftar segera sekarang.

--> Daftar Jobdirumah

Comments

  1. Saya dah daftar jobdirumah. Dah bayar fee rm50..tapi dah 3 hari senyap je tak ada berita.call nombor tak jwb2..mesej pon tak reply.. hurmmmmmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. emmm macam mana zokan kena mcm sri rahim ni.. tapi gua beli okey jer..

      Delete
    2. Sila check bahagian spam dalam email anda.

      kadang kala, email dari pihak jobdirumah akan masuk ke bahagian spam.

      Sila semak semula.

      Delete
  2. Beul tu, kalau dapat sikit ke banyak ka usaha kita kan?

    jangan asyik dengar orang cakap benda ni tipu..cuba sendiri baru tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya.

      Kena usaha dulu.

      Baru kita nampak hasilnya.

      Delete
  3. bestlah kalau dapat selesaikan semua hutang yang ada kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya.

      Memang best bila hutang dah habis.

      Delete
  4. Ramai juga yang dah dapat income dengan Jobdirumah. Mungkin satu hari nanti kena cuba juga ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya.

      Boleh cuba jika ada masa nanti.

      Delete
  5. kalau boleh fokus satu-satu insyaAllah boleh. tp kena ingat juga bisnes ni mesti ada usaha baru dapat hasilnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa benda pun kena fokus.

      So, sila fokus.

      Delete
  6. saya dah bank in RM50 dan dah anta bukti pembayaran kt watsup dan email pada jumaat lalu tp smpi sekarang xdpt respond.. sy call bnyk kali, talian xde... macamne ni..sy di tipu keee??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba lihat kat bahagian spam di inbox email anda.

      Kadang-kala, email dari pihak jobdirumah akan masuk ke bahagian spam.

      Delete
  7. Adakah semua orang pun boleh memohon utk jobdirumah? Ada syarat-syarat dan kelayakan seperti mesti ada diploma untuk mohon?

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde syarat seperti itu.

      semua orang boleh daftar dan memohon.

      Delete
  8. Saya juga sudah membuat pembayaran tetapi tidak melalui instant online payment yg disediakan.... tetapi sy sudah hanyar slip pembayaran kepada no ws yg diberikan serta telah emailkan... tetapi masih tiada maklum balas... saya juga sudah sentiasa check email dan spam...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dapat RM825 dari kerja online Jobdirumah

Saya dah bayar RM50 untuk Panduan Jobdirumah. Tapi tak dapat panduan pun..

RM500 untuk satu job dari rumah.