Komisen Jobdirumah yang ke 151 dan 152

Ya.

Syukur.

Masih berjaya lagi dapat komisen hasil mempromosikan Panduan Jobdirumah ini.

Walaupun tidaklah banyak sangat, tetapi ia sudah memadai bagi saya.



Lagipun, saya dah jarang-jarang buat promosi di facebook saya dan juga blog-blog saya. Ini sahaja yang mampu saya dapat pada bulan ini. Bolehlah jadi duit raya sikit untuk anak-anak buah saya.

Kepada yang berminat nak buat duit dengan Jobdirumah, sila dapatkan Panduan Jobdirumah yang telah diupdate. Maklumat yang ada dalam panduan tersebut, sila baca dengan teliti dan lakukan apa yang ditulis dengan segera.

Jika anda hanya baca sahaja dan tidak buat sesuatu. Anda memang tidak dapat apa-apa. Anda kena buat kerja dan lakukannya dengan bersungguh-sungguh, barulah ada hasil yang lumayan.

Betul tak?

Daftar segera disini --> Daftar JOBDIRUMAH 

Comments

  1. hi...sya nak tanya sya ada msuk job d`rmah tpi smpai skrg sya x pnah guna...sya msih n stiasa x fhm..bleh x kgsikan ckit mcm mn awk buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Login website jobdirumah.

      Pilih job yang ditawarkan dan buat kerja.

      Kalau tak faham, boleh tanya terus dari pihak jobdirumah.

      Mereka juga ada sediakan tutorial untuk mereka yang betul-betul newbie dalam hal ini.

      Harap maklum.

      Delete
  2. salam.. sy dari dulu berminat dengan job dirumah ni.tapi sy sangsi.. apa job dirumah? dan macam mana nak mlakukan nya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pihak jobdirumah ada tawarkan job-job yang boleh kita lakukan.

      Setiap job itu ada bayarannya.

      KIta kena pilih job mana yang kita boleh buat.

      Dan kita kena siapkan dalam tempoh yang ditetapkan.

      Dah siap, kerja kita akan disemak, client puas hati, baru mereka akan buat bayaran kepada kita.

      Kena ada akaun bank online untuk market tempatan. Kalau job dari luar negara, sekurangnya mesti ada akaun paypal.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dapat RM825 dari kerja online Jobdirumah

Saya dah bayar RM50 untuk Panduan Jobdirumah. Tapi tak dapat panduan pun..

7 punca sakit lutut dan rawatannya.