Income bulan September 2014

Dah masuk bulan September dahh..

Rasa macam dah lama pula saya tulis kat blog yang satu ini.

Agak sibuk dengan blog-blog yang lain.

Sibuk juga dengan tempat kerja. Dengan karenah rakan-rakan sepejabat yang tidak sebulu. Itu belum lagi campur masalah rakan-rakan yang sebulu dan dua tiga bulu.

Pendek kata, macam-macam karenah.

Tapi itulah yang membuatkan hari-hari saya di bumi Allah ini penuh dengan warna pelangi.

Ada masa biru, ada masa merah dan ada masa jingga warnanya.

Pendek kata, saya kena bersyukur.

Hidup didunia ini singkat sahaja.

Selagi boleh beramal dan berkongsi, kita lakukannya dengan bersederhana.

Income blog bulan September 2014


Income blog bulan September 2014


Ya.

Ini sahaja yang saya mampu dapat minggu ini. Minggu-minggu lepas pun masih dapat.

Tapi tidaklah banyak sangat.

Bolehlah belanja rakan-rakan dan keluarga.

Ada duit lebih sikit, masuk kat tabung haji untuk duit belanja ke Mekah nanti.

Aminn.

Hehe..

Ini salah satu cara saya berjaya dapat duit online dengan hensemnya

--> Belajar buat duit dengan kitab PINK

Comments

Popular posts from this blog

Dapat RM825 dari kerja online Jobdirumah

Saya tak PERCAYA dengan Jobdirumah.

Survival Jobdirumah