Pokai selepas raya?

Ya.

Sedar tak sedar..

Hari raya dah datang.

Ada yang masih berhari raya dan melawat sanak saudara?

Jika Ya, teruskan.

Kita boleh beraya selama sebulan.

Kenapa kena berhenti selepas hari raya pertama, bukan?

Dan..

Saya tahu, ada yang gigih mencari rezeki dan pendapatan sampingan untuk "COVER" semula perbelanjaan yang sudah hilang pada 2 bulan kritikal yang lepas. Maklumlah, semua sudah maklum, belanja pada bulan puasa dan bulan raya ni memang boleh tahan juga banyaknya.

Kepada yang berjaya berjimat, tahniah saya ucapkan.

Bukan mudah untuk lakukannya.

Saya sendiri berjaya jimat banyak apabila dari awal lagi merancang dengan sebaik yang mungkin.

Lebih seronok lagi..

Banyak pendapatan sampingan saya seperti menulis review, berjaya menjual produk dan dapat macam-macam sales secara online yang membuahkan hasil.

Sedikit sebanyak, membantu saya untuk menambah simpanan di bank dan juga merancang untuk menambah ilmu pada masa-masa yang saya sempat.

Masa yang SESUAI.

Tentang program Jobdirumah.

Saya masih terus buat kerja.

Memilih kerja yang saya rasa sesuai dan mampu lakukan.

Mempromosikan program affiliate Jobdirumah

dan terus mengajar sesiapa yang berminat hendak buat duit dengan Jobdirumah.

Biarpun tak ada lah banyak mana yang saya peroleh, tetapi dapat sikit pun, dah kira hensem sangat dah kan? Maklumlah, saya ni masih hijau lagi. Masih banyak lagi yang perlu dipelajari.

Apapun, sesiapa yang hendak belajar bagaimana nak buat duit secara online, program Jobdirumah adalah salah satu yang terbaik.

Boleh cuba daftar disini --> Program Jobdirumah

Comments

  1. bro, aku dah daftar. tp kenapa tak boleh log in?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah check email?

      biasanya ada dalam email yang dihantarkan oleh pihak jobdirumah.

      kalau tak dapat, hubungi melalui ruang contact di website jobdirumah.

      Delete
  2. salam en. X..
    saya liya.. sy da daftar JDR.. tapi sy masih blom faham dan belum dapat untuk teruskan JDR ni..
    boleh En. X bantu sy?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahagian mana yang anda tidak faham?

      boleh terangkan dengan lebih detail tak?

      Delete
  3. Program nie mmg betul ker??? Kerja-kerja 2 susah x???

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ini, memang betul.

      ada kerja yang susah dan ada kerja yang mudah.

      KIta kena pilih mengikut skill dan kesesuaian diri kita. :)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Saya tak PERCAYA dengan Jobdirumah.

Survival Jobdirumah

Harga yang berbeza.