Boleh ke Jobdirumah ni buat secara Full Time atau Part Time?

Okeh.

Merujuk kepada persoalan diatas.

Jawapannya adalah sangat mudah.

--> BOLEH.

Nak buat secara full time, anda boleh lakukan. Nak duduk 24 jam depan komputer menghadap kerja-kerja yang pihak Jobdirumah tawarkan pun boleh.

Tapi, kenalah ada skill.

Bukan SATU skill sahaja. Mesti ada banyak skill dan kebolehan.

Pendek kata, multi skill.

Sebab apa?

Sebab lebih banyak "JOB" atau kerja yang boleh anda lakukan.

Lebih banyak job, lebih banyak peluang untuk dapat duit yang lumayan pada setiap bulan.

INGAT.

Bayaran mereka kebanyakkannya adalah dalam nilai DOLLAR.

Bukan ringgit malaysia.

Contoh, bayaran untuk tulis review. Biasanya saya dapat antara 50-100 dollar.

Kalau saya dapat 100 dollar..kali dengan nilai ringgit sekarang

1 dollar = RM4.25

100 dollar = RM425

Sikit ke banyak tu?

BANYAK.

Kalau ada yang kata sikit, saya tak tahu nak kata apa.

Itu baru SATU job.

Kalau dalam sebulan anda dapat paling sikit pun 3 job.

RM425 x 3 dah berapa?

RM1275

Banyak tu beb!!

Itu tak campur job-job lain seperti jawab survey, update blog, jaga akaun facebook ahli perniagaan, setting blog baru dan sebagainya.

Saya pernah dapat hampir RM5000 sebulan setelah campur job sana, job sini dan job situ.

Itupun secara part time.

Hasil tempias dari Jobdirumah.

Kalau FULL TIME?

Anda rasa anda boleh dapat berapa agaknya?

.

...

Berminat?

Boleh daftar disini --> Daftar Jobdirumah

So, full time or part time?





Comments

  1. Salam ... Sebelum ni saya ada comment dan terima kasih kerana reply. Kalau tak keberatan, saya nak bertanya serba sedikit berkenaan Jobdirumah. Boleh saya PM awak kat memana ker? Atau Encik X boleh terus email saya di Gmail.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tanya terus sahaja masalah anda disini.

      Saya akan jawab bila saya ada masa.

      Delete
  2. kalau berani dan hati cekal..boleh buat fulltime..

    atau dah tiada pilihan lain

    ReplyDelete
  3. Kalau orang yang tiada akaun PayPal macam mane ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh buat akaun paypal.

      Percuma aje.

      Dan tak susah pun proses pendaftarannya.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Saya tak PERCAYA dengan Jobdirumah.

Survival Jobdirumah

Harga yang berbeza.