Ogos yang dikenangi selalu.

Ya.

Saya rasa dah hampir sebulan saya tidak menulis diblog ini.

Sibuk dengan urusan sana sini sikit.

Nak sentuh laptop dan update blog ini pun dah menjadi satu benda yang cukup susah untuk saya lakukan.

Tak apalah.

Sementara ada masa ini, saya update apa yang perlu.

Tentang bayaran atau upah dari Jobdirumah..

YA.

Saya masih berjaya dapat komisen jobdirumah pada setiap bulan.

Walaupun tidaklah banyak macam selalu, tetapi hasil usaha dan promosi yang berterusan sejak 3,4 tahun dulu telah banyak membantu saya mendapat pendapatan sampingan pada setiap bulan.

Sedikit sebanyak dapatlah mengumpul sikit duit untuk belanja Raya Haji nanti. Ingat nak buat korban sikit. Kongsi-kongsi dengan adik beradik. Kami buat dikampung abah sahaja. Adik beradik abah pun ramai yang ambil satu bahagian, dua bahagian. Saya pun tidak mahu ketinggalan sama.

Dulu dah buat.

Tahun ini saya hendak buat juga jika ada rezeki dan kesempatan.

Nasihat saya, jika mahu berjaya dalam apa yang kita mahukan, kita kena cari dulu kejayaan-kejayaan kecil dalam perjalanan kita menuju ke arah target kita. Ambil masa dan jangan putus asa.

Walaupun kejayaan kecil itu dipandang enteng bagi sesetengah pihak, abaikan perasaan itu.

Kita ada hak untuk menentukan kejayaan kita.

Semuanya dari kita.

Bukan orang lain ataupun jiran depan rumah kita.

Faham?

Oh ya.

Jika berminat untuk dapatkan panduan untuk buat duit dengan jobdirumah, boleh dapatkan dan baca panduan tersebut dengan klik link dibawah ini.

--> Panduan Jobdirumah

Small Effort, Small Success

Comments

  1. dah daftar tapi tak de respons pon dri JDR.
    hmmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah semak dibahagian inbox atau spam?

      kalau masih tak dapat, sila letak sekali alamat email anda. Saya akan cuba hubungi admin JDR nanti.

      Delete
  2. Hi.
    Sy ada register & bt payment utk join. Tp still x terima any email/next step. Dah semak inbox/junk/spam pun xde.

    Berapa hari biasanya dapat info utk login website tu?

    Thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa saya daftar dulu, dalam 24 jam.

      kalau tak dapat, cuba hubungi nombor telefon mereka atau hubungi di ruang contact pihak Jobdirumah.

      Last choice, berikan saya email anda untuk saya tanykan pada mereka nanti.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dapat RM825 dari kerja online Jobdirumah

Saya dah bayar RM50 untuk Panduan Jobdirumah. Tapi tak dapat panduan pun..

RM500 untuk satu job dari rumah.