JOBDIRUMAH versi KETIGA

Ya.

JOBDIRUMAH sudah masuk versi yang KETIGA.

JIka anda perlu SEBAB untuk sertai Jobdirumah versi ketiga ini, anda boleh baca TUJUH sebab dibawah ini.

7 Sebab Untuk Join JOBDIRUMAH



  1. Ketahui di mana untuk pergi dan mencari beribu-ribu peluang pekerjaan dalam talian, dikemaskini setiap hari
  2. Menerima latihan pakar mengenai bagaimana untuk menjamin apa-apa pekerjaan yang anda mahu (eGuide + tutorial video langkah demi langkah)
  3. Dapat duit dari keselesaan rumah anda sendiri, atau dari mana sahaja anda berada. Apa yang anda perlukan adalah sebuah komputer dan sambungan internet, anda benar-benar boleh bekerja dari mana-mana sahaja (cybercafé, Starbuck, McDonald, dll!).
  4. Pilih masa bekerja anda sendiri (majoriti kerja dapat diselesaikan mengikut masa anda sendiri, anda boleh bekerja pada waktu pagi, petang atau pada waktu malam - bila-bila masa yang terbaik untuk ANDA).
  5. Atur jadual bekerja, dan atur masa bersama keluarga/komitmen sosial.
  6. Timba pengalaman dan bina portfolio anda dengan setiap projek yang selesai, supaya lebih banyak syarikat akan mahu mengupah anda pada masa akan datang.
  7. Dapatkan bayaran dengan cepat dan selamat selepas setiap projek, atau setiap bulan jika anda mencari pekerjaan sepenuh masa.

Of course, anda kena usaha terlebih dahulu.

KEna rajin membaca, kena bijak memilih dan kena pintar ketika merebut job-job yang ditawarkan.

Ada job mahal, ada job tahap sederhana dan ada juga job yang mudah-mudah.

Yang penting bagi saya, biar job yang anda pilih itu mengikut keselesaan anda.

Saya dah dapat beribu ringgit dari hasil tempis Jobdirumah ini.

Sudah dekat atau lebih 3 tahun rasanya bersama dengan Jobdirumah ini.

Nak kata banyak sangat, tak juga.

Nak kata sikit sangat dapat, tak juga.

Senang cakap, hasilnya lumayan dan memuaskan hati.

Jadi, jika ada antara anda yang berminat nak sertai Jobdirumah, boleh daftar segera hari ini.

Daftar disini --> Daftar Jobdirumah V3

Jobdirumah V3




Comments

  1. Hi.
    Sy ada register & bt payment utk join. Tp still x terima any email/next step. Dah semak inbox/junk/spam pun xde.

    Berapa hari biasanya dapat info utk login website tu?

    Thanks

    ReplyDelete
  2. "Anda akan dibawa ke laman pendaftaran secara automatik selepas pembayaran berjaya. Cipta Username dan Password anda untuk akses serta merta ke laman ahli."

    tp dah 5 hari xde update?
    siapa sy patut refer?

    thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try contact lagi.

      Takut-takut mereka terlepas pandang.

      Kalau tidak, berikan saya email anda untuk saya tolong tanyakan pada mereka.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dapat RM825 dari kerja online Jobdirumah

Saya dah bayar RM50 untuk Panduan Jobdirumah. Tapi tak dapat panduan pun..

Saya tak PERCAYA dengan Jobdirumah.