Belajar Teknik SEO dan Ilmu Affiliate.

Ya.

Selain program Jobdirumah, saya juga ada sertai program-program affiliate lain yang boleh memberikan pendapatan sampingan yang lumayan pada setiap bulan.

Kadang, kadang dapat satu komisen sebanyak RM10. Saya promosi produk A yang dijual dengan harga RM35, dan ownernya bayar saya sebanyak RM10 untuk satu jualan yang terhasil.

Komisen dari Klikjer.com

Komisen dari Lazada Malaysia.
Oklah tu, kan?

Ada juga saya dapat lebih dari itu. Ada yang bayar RM50 untuk satu komisen. Ada yang bayar RM100. Ada juga yang bayar sebanyak RM5 sahaja.

Bagi saya, itu dah cukup berbaloi. 

Tapi sebelum saya berjaya dapat bayaran komisen-komisen itu semua, saya belajar tentang Teknik SEO dan Ilmu Affiliate terlebih dahulu. Ini kerana Teknik SEO dan tips-tips affiliate ini dapat membantu saya membuat jualan dengan lebih lumayan.

Dan bila saya berjaya lakukannya, ternyata apa yang saya buat itu, membuahkan hasil.

Jadi, kalau ada antara anda juga yang hendak belajar..saya sarankan 1 EBOOK dan Pakej Video tentang Teknik SEO ini untuk bacaan anda bersama.

Dapatkan disini:

  1. Kitab Teknik SEO Merah Jambu
  2. Video Pakej Kursus Affiliate 


Comments

  1. SALAM..,dri thun lpas saya dah dftar job dirumah..,tpi smpai skrang sya x penah guna sebab sya x reti..boley tlong ajarkan mcm mn cara nak mohon krja?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh masuk semula dalam web jobdirumah sekarang.

      Pihak jobdirumah dah jadikan lebih mudah.

      Ada juga tutorial untuk bantu sesiapa yang tidak faham bagaimana proses mohon kerja ini berlaku.

      Baca dan lihat video yang disediakan oleh pihak jobdirumah.

      Dari situ, anda boleh faham serba sedikit.

      Maaf sebab lambat membalas komen anda.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Dapat RM825 dari kerja online Jobdirumah

Saya dah bayar RM50 untuk Panduan Jobdirumah. Tapi tak dapat panduan pun..

7 punca sakit lutut dan rawatannya.